Εισάγετε τον κωδικό σας

Πως μπορείς να παραγγείλεις και να πληρώσεις

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ;

Μπορείτε να κάνετε γρήγορα την παραγγελία σας ακολουθώντας τους παρακάτω τρόπους.
Μέσω της ιστοσελίδας μας: Όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας, μεταβείτε στο καλάθι αγορών και συμπληρώστε τα προαπαιτούμενα για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης.
Μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου: Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 6977 447 799 και στο 27410 – 31314 / 31547 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 21:00.
Μέσω e-mail: Μπορείτε να στείλετε e-mail όλο το 24ωρο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με διεύθυνση sales@keramidia.com.gr και να μας εκδηλώσετε για ποιο προϊόν ενδιαφέρεστε ώστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Δεχόμαστε παραγγελίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ;

Αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε, κάποιος εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας προκειμένου να παραλάβετε τα προιόντα σας.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Ο χρόνος παράδοσης των προιόντων εξαρτάται από το μέγεθος της παραγγελίας και τον τόπο αποστολής αυτών.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ;

Εξαιτίας του μεγάλου όγκου και βάρους των προιόντων μας, δεν συνεργαζόμαστε με κάποια εταιρεία Courier αλλά διαθέτουμε μεγάλα οχήματα μεταφοράς αυτών.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΣΠΑΣΜΕΝΑ?

Στην περίπτωση που κάποια από τα προιόντα μας είναι ελλατωματικά ή υποστούν ζημιά κατά την μεταφορά τους, η εταιρεία αναλαμβάνει να τα αντικαταστήσει με μηδενικό κόστος για τον πελάτη.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ;

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express ή αλλιώς με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας το Ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας και να μας αποστείλετε το αντίγραφο.

Γιατί να επιλέξεις τα προιόντα μας

Η συνειδητοποίηση της σημασίας της αειφορίας σε κάθε πτυχή της ζωής μας αυξάνει συνεχώς στις μέρες μας. Με τον όρο «αειφορία» εννοούμε τη λογική χρήση των πόρων, ανθρώπινα, φυσικά και οικονομικά. Τα κεραμίδια μας είναι μακράν το πιο αειφόρα δομικά υλικό στη γη. Τα εργοστάσια παραγωγής τους έχουν συνδεθεί με τον αγωγό φυσικού αερίου για την χρήση ενός από τα λιγότερο επιβαρυντικά για το περιβάλλον καύσιμα (με χαμηλότερο επίπεδο εκπομπών αερίων του φαινομένου του θερμοκηπίου). Τα αέρια των φούρνων φιλτράρονται, ενώ φίλτρα έχουν επίσης εγκατασταθεί για την συλλογή της σκόνης κατά τη διαδικασία ξήρανσης-άλεσης-λείανσης του χώματος και όλα τα απόβλητα της παραγωγικής διαδικασίας ανακυκλώνονται άμεσα στις εγκαταστάσεις. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεργαζόμενες εταιρείες κατέχουν και Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001.

Τα ειδικά τεμάχια είναι απαραίτητα για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος στέγης. Η τεχνικά λειτουργική σκεπή είναι εκείνη που πραγματοποιείται αποτελεσματικά και με τρόπο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου και η αποστολή της είναι να προστατεύει το σπίτι από εξωτερικούς παράγοντες, εξασφαλίζοντας υψηλή άνεση. Ένα σωστό σύστημα στέγης πρέπει να συνοδεύεται και από τα κατάλληλα υλικά που να βοηθούν στον σωστό εξαερισμό της στέγης σας αλλά παράλληλα να μην επιτρέπουν την είσοδο σε αυτή( π.χ πουλιά, τρωκτικά κ.λ.π).

Με την αγορά των προϊόντων μας, παρέχεται γραπτή εγγύηση που διαρκεί από 10 έως 30 χρόνια, ανάλογα τα κεραμίδια και την εταιρεία παραγωγής τους.

Η συγκεκριμένη εγγύηση, καλύπτει τον καταναλωτή από την φθορά του προϊόντος λόγω των καιρικών συνθηκών. Δηλαδή, το κεραμίδι δεν θα απορροφήσει νερό, δεν θα μαυρίσει ποτέ, διατηρώντας το αρχικό του χρώμα και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν θα σπάσει από τον πάγο, λόγω του φαινομένου της συστολής-διαστολής. Τοποθετείται ακόμη και σε θερμοκρασίες -50ο C.

Κάθε προϊόν συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό σήμανσης CE, το οποίο καταδεικνύει ότι ένα προϊόν είναι σύμφωνο με το ευρωπαϊκό τεχνικό πρότυπο που αποκαλείται Εναρμονισμένο Ευρωπαϊκό Πρότυπο (hEN). Τα Εναρμονισμένα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (hENs) παρέχουν στον κατασκευαστή την ευκαιρία να αποδείξει την επίδοση των προϊόντων του σε παγκόσμια κλίμακα.
Κάθε συνεργαζόμενη εταιρία μας έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ΕΝ ISO 9001:2008 για τα πεδία εφαρμογής σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας των δομικών κεραμικών προϊόντων της καθώς και Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά EN ISO 14001:2004.Το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας περιλαμβάνει περιγραφή της οργάνωσής της, γραπτές οδηγίες για τις εργασίες που εκτελούνται στην εταιρία και επηρεάζουν την ποιότητά της, έντυπα και έγγραφα που εφαρμόζονται, καθώς και εργαλεία ελέγχου και αξιολόγησης της λειτουργίας του συστήματος.
Επίσης, τα προιόντα μας διαθέτουν και Πιστοποίηση Kiwa η οποία ειδικεύεται στα πιστοποιητικά ποιότητας για τα προϊόντα, τις διαδικασίες, τα συστήματα διαχείρισης και για ιδιώτες. Ένας τρόπος για να κάνετε την επιχείρησή σας πιο ασφαλή και πιο αποτελεσματική, ελεγχόμενη και βιώσιμη. Ένας τρόπος για την εξάλειψη των κινδύνων και, κυρίως, ένας τρόπος για να ανοίξει ο δρόμος για τη βελτίωση της ποιότητας. Για να υποστηρίξει τις δραστηριότητες πιστοποίησης, η Kiwa έχει εργαστήρια δοκιμών, μεταξύ άλλων, για δομικά προϊόντα, νερό και ενέργεια.

Τα προϊόντα μας έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, είναι όλα κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά και επαναφέρουν την βιοκλιματική αρχιτεκτονική για σχεδιασμό και κατασκευή κτιρίων με τοπικά και ευρέως διαθέσιμα δομικά υλικά που αξιοποιούν το φυσικό αερισμό, την ηλιακή ενέργεια και άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Υποστηρίζουν την αειφορία, που έχει στόχο την ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων, ώστε να καλύπτονται οι ανθρώπινες ανάγκες του παρόντος, χωρίς να υπονομεύεται η εξυπηρέτηση των αναγκών του μέλλοντος.

Κάθε κεραμίδι, παράγεται και ωριμάζει σε ειδικούς θαλάμους ωρίμανσης μαζί με το καλούπι του. Στρεβλώσεις λοιπόν στην μάζα είναι αδύνατο να παρατηρηθούν και το γεγονός αυτό επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή των κεραμιδιών. Δυσκολίες στην τοποθέτηση δεν υπάρχουν και είναι το μοναδικό κεραμίδι που μπορεί να τοποθετηθεί σε κλίσεις μικρότερες και συγκεκριμένα 14ο ή 25% χωρίς κανένα πρόβλημα, αρκεί να ακολουθηθούν οι οδηγίες τοποθέτησης όπως ακριβώς περιγράφονται στο έντυπο της εταιρείας.

Τα χρώματα είναι οικολογικά , δεν αλλοιώνονται και φυσικά δεν μαυρίζουν με την πάροδο του χρόνου. Εκτός από την αισθητική που προσφέρει το χρώμα, αποτελεί ταυτόχρονα μια ασπίδα προστασίας στο κεραμίδι και παράλληλα το αδιαβροχοποιεί, προσφέροντας απολύτως μηδενική διαπερατότητα.