Η Εταιρεία μας

Από το 1986 η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής κεραμοσκεπών. Όλες οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται από αρτιότητα, ποιότητα κατασκευής, ανθεκτικότητα και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση.
Από το 2003 οι δραστηριότητες της επιχείρησης επεκτάθηκαν και στο χώρο της εμπορίας δομικών υλικών. H επιχείρισή μας, είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ισπανικής φίρμας κεραμιδιών Tejas Borja.
Όσον αφορά τα κεραμίδια, η εταιρεία διαθέτει προϊόντα σε μια μοναδική ποικιλία φυσικών χρωματισμών. Είναι αμιγώς κεραμικά υλικά, κάνοντας την στέγη να διαπνέει και δίνοντας δροσιά το καλοκαίρι, ενώ διατηρούν την ζέστη τον χειμώνα, χαρίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Οι ιδιότητες αυτές διαφυλάσσονται ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύεται η καλύτερη συμπεριφορά σε όλες τις αντίξοες συνθήκες (μέγιστη αντοχή σε παγετό, δεν στάζουν νερό), χωρίς την ανάγκη προσθήκης χημικών όπως η σιλικόνη ή σμάλτου, που κλείνουν τους πόρους και κάνουν το κεραμίδι να μην διαπνέει.
Επιπλέον, λόγω της αντοχής και της δομής τους, παρουσιάζουν μηδενική φθορά κατά την μεταφορά και τοποθέτηση, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος στην κατασκευή.

Η εταιρεια μας

Χαρακτηριστικά

Τύποι Κεραμιδιών

Ρωμαικού τύπου
Τα Ρωμαϊκά Κεραμίδια αποτελούν τον πλέον διαδεδομένο τύπο κεραμιδιών, στην εγχώρια αγορά. Πρόκειται για μια εξέλιξη των παραδοσιακών, βυζαντινού τύπου κεραμιδιών, με παρόμοιο τελικό οπτικό αποτέλεσμα και σαφή πλεονεκτήματα στον τρόπο τοποθέτησης. Έχουν εξαιρετική ικανότητα εκβολής των ομβρίων υδάτων. Τα Ρωμαϊκά Κεραμίδια διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα φυσικών χρωματισμών, για κατασκευές υψηλής αισθητικής!
Ολλανδικού τύπου
Το Ολλανδικό κεραμίδι είναι νεότερος τύπος κεραμιδιού που συναντάμε σε μεγάλη κλίμακα στις Γερμανικές στέγες. Πρόκειται για έναν τύπο κεραμιδιού συγγενικό με αυτόν του Ρωμαϊκού, ιδιαίτερης σχεδίασης και αισθητικής. Οι καμπύλες έχουν εξομαλυνθεί αλλά η λειτουργικότητα και η ποιότητά του είναι δεδομένες. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό προϊόν.
Γαλλικού τύπου
Τα Γαλλικά κεραμίδια έλκουν την καταγωγή τους από την Νότια Γαλλία, στις απαρχές της εκβιομηχάνισης της κεραμοποιίας. Ήταν τότε που κατέστη δυνατόν να παραχθούν στιβαρά κεραμίδια με πρεσσάρισμα από καλούπι, με κατάλληλες νευρώσεις και πτυχώσεις που διευκόλυναν την τοποθέτηση και την λειτουργικότητα, σε σχέση με τα επιπεδα κεραμίδια που χρησιμοποιούνταν σε εκείνη την περιοχή, έως τότε. Με δυο βαθειές και πλατειές αυλακώσεις, τα κεραμίδια γαλλικού τύπου έχουν άριστη ικανόητα απορροής των ομβρίων νερών, ενώ με τις διατάξεις διασύνδεσης μεταξύ τους, προστατεύουν την στέγη από την εισχώρηση ανεπιθύμητων υγρασιών και έχουν άριστη εφαρμογή στην τοποθέτηση. Χάρη στην εκλεπτυσμένη Μεσογειακή αισθητική τους, και το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που αποδίδουν στην στέγη, τα Γαλλικά κεραμίδια διαδόθηκαν παγκοσμίως και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τύπος κεραμιδιού.
Βυζαντινά
Η κομψότητα των παραδοσιακών γραμμών και η γοητεία των κλασσικών αλλά και πεπαλαιωμένων χρωμάτων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του βυζαντινού κεραμιδιού Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε περιοχή και προσφέρει μία απαράμιλλη αισθητική στην στέγη σας. Το βυζαντινό κεραμίδι υπάρχει και με ειδικό τακουνάκι στο κάτω μέρος για την καλύτερη εφαρμογή του στις τεγίδες.
Επίπεδα
Αυτό το γεωμετρικό μοντέλο, επίπεδο και γραμμικό, μας δίνει μια ενδιαφέρουσα εικόνα της μοντέρνας αρχιτεκτονικής στη σκεπή, αντικαθιστώντας τις παλιές σκεπές από σχιστόλιθο ή ξύλο. Το επίπεδο κεραμίδι παρουσιάζει την ιδανική εναλλακτική λύση σε κάθε περιβάλλον ορεινό, παραθαλάσσιο ή πεδινό και παράγετε σε τσιμεντένιο & κεραμικό.
Πλαστικά
Κατασκευάζονται από πολυμερισμένο πλαστικό, με αποτέλεσμα να έχουν μεγάλες αντοχές στην ηλιακή έκθεση. Έχουν πολύ χαμηλό βάρος με αποτέλεσμα να έχουμε εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση. Επίσης είναι πολύ ανθεκτικά στο χρόνο.
Τσιμεντένια
Εδραιωμένα ως τα πλέον ανθεκτικά σε κάθε κλίμα τα τσιμεντένια κεραμίδια Romana κατέχουν ηγετική θέση στην Ιταλική αγορά. Η ειδικά μελετημένη μορφολογία της επιφάνειας του κεραμιδιού, συνεισφέρει στην καλύτερη απορροή των υδάτων, διασφαλίζοντας ταχύτατη εκκένωση των όμβριων υδάτων. Η εταιρία Benders δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων στέγης από το 1960 και κατέχει ηγετική θέση στη σκανδιναβική αγορά. Διατίθενται σε πλήθος αποχρώσεων. Διατίθενται σε πλήθος αποχρώσεων. Ασφαλτικά Τα ασφαλτικά κεραμίδια TEGOLA CANADESE δεν βάζουν όρια στις τεχνικές ανάγκες του σχεδιαστή. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν με εξαιρετικά αποτελέσματα στις πιο σύνθετες και πρωτότυπες κατασκευές: κυρτές στέγες μεγάλες και μικρές κλίσεις, κάθετες επιφάνειες, κωνικές επιφάνειες κλπ. Επιπλέον είναι η αποτελεσματική απάντηση στα προβλήματα ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ διατηρητέων κτιρίων, αφού δεν επιβαρύνουν τον φέροντα οργανισμό και προσαρμόζονται σε κάθε αρχιτεκτονική φόρμα.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ της χρονικής διάρκειας και ποιότητας καθώς και η αξιοποίηση της αισθητικής και λειτουργικότητας κάθε κτιρίου αποτελούν μια σίγουρη επένδυση στο πιο σημαντικό μέρος του κτιρίου, τη στέγη.

Η εταιρεια μας

Σημεία Υπεροχής

1

Αξιοπιστία

Κεραμίδια με απεριόριστη διάρκεια ζωής, υψηλή αισθητική και αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

2

Καινοτομιά

Πρωτοποριακός μηχανολογικός εξοπλισμός, συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας και παραγωγής προιόντων.

3

Εγγύηση

Προιόντα που συνοδεύονται από πιστοποιητικά και εγγυώνται πάντα την καλύτερη ποιότητα..